Förmågan till återhämtning

Den är viktig, och ska inte underskattas, om man så sover 14 timmar i ett svep… mmm, vad skönt!

14 + 2 = 16 delat på 2 = 8 timmar per natt, och jag är i fatt!

Alltså, det gäller att kunna planera… även det, och inte bara framåt. Det jag har framåt, är att ta ställning till mitt bonderi… som lägger hinder och förband, redan på förhand… när jag t ex vill åka utomlands, suck – tänk vad skönt det hade varit att ligga där på en solstol och bresa med en paraplydrink i handen, kisandes mot solen och det blänkande vattnet, samtidigt som man hör människorna på stranden vara aktiva… aaah, och sen ett dopp i det saltsmakande vattnet, som också oberoende av tid och rum påminner om de jordeliga krafterna!

Ja, och sen är man som en ny människa igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *