Spikmatta är normalt

Hur jag vet det? Jo, för att ett tillräckligt antal människor på jorden använder dem, för att det ska klassas som normalt och inte onormalt, och för att jag själv har provat en idag. Min normala vilopuls är 52 slag per minut, och när jag låg på mattan så var den just 52 slag per minut – alltså normalt.

Nu känns det extra skönt i ryggen, det liksom brinner i de små hålen i huden… men hur jag än försökte, så kände jag inget i hårbotten. Hm, och då är det kanske inte så konstigt att jag inte är det minsta håröm hos frissören heller? Men, det hade varit skönt att få igång blodcirkulationen även där, för jag känner mig lite trög idag.

Men, vi får väl se om det släpper av frisk luft, för nu är det dags att gå hallsvängen. Markku har strykt färdigt sin tvätt. Är det normalt? Jag vet inte, för min mamma manglar mina lakan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *