Grön valla perfekt

Yes, idag behövde jag inte spänsta lika mycket som igår för att få fäste, när jag lade på lite grönt som jag gned ut med min varma handflata i brist på korkkloss. Lite tyngre dock att åka när spåret hade snöat igen från igår, men vad gör det – det blev mer av ett styrketräningspass i stället 😉

När telefonen ringde i uppstigningsfasen, ville jag inte stanna för att bli kall, så med vallans hjälp kunde jag fortsätta att promeneradskida uppför backarna utan stavara medan jag pratade – något jag kan rekommendera!

Sen funderade jag på en annan sak vad gäller vallan. Tur att den gröna inte innehöll flour? Hörde nämligen på radion att vallateamens folk misstänktes ha höga halter av flour i kroppen. Hm, men kommer det verkligen från vallan? Tänk om det kommer från vallabodan som är en lastbil, vars värme drivs med hjälp av en bränslevärmare?… som dock inte luktar flour, men klor!?

CFC… har den månne smugit in i miljön? Det är frågan som uppstår av lukten miljödiesel… http://www.stenametall.com/NR/rdonlyres/C32DF417-5061-4269-BB29-06718644909C/0/Ordlista_1.pdf

Och jag skulle föreslå att man jämför blodet mellan vallateamen och buss- och lastbilschaufförerna, eller varför inte maskinförarna. Då skulle man få en rättvis bild om den avviker.

Själv tror jag att jag har flourbrist, för det stod något sådant i vattenprovet som var mjukt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *