Fick åka med tom säck

Väntade och väntade, till slut gav jag upp. Med en banan i magen åkte jag runt, medan mamma skötte posten. Yes, och det kändes bra! Vikten är inget problem när det gäller skidor hungrig, snarare tvärtom – och jag hoppas att trötta Charlotte också börjar äta B-vitamin MAX för att få balans i sitt finsktornedalska blod från Lappmarkerna.

Själv har svårt att få upp pulsen när jag är i farten, men efter 3 km vid Helläs så började jag svettas och var ganska så trött, att jag lade skidorna i kors. Ja, fastän flåset inte var så dåligt, så har muskelstyrkan i benen gått ner av latheten, och därför var jag tvungen att pausa lite innan jag vågade släppa ner för den smala kurviga Suikkibacken hem.

Väl framme hade strömmen gått. Ingen dusch, och ingen färdig mat på bottenvåningen… men nu är jag mätt! Stackars Markku, han fick åka till jobbet utan den utsökta fisksoppan i magen.

Och appropå berikning… så har min forskning här på bloggen inte varit bortkstad – såg i går när jag handlade att makaronpaketet hade bytt ut järn till just B-vitamin! Svenska folket ska rensas från boven till ledsjukdomarna… (?)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *