Jag i gyllene snittet!

NSD reportern har fått slå på stort, skicklig libero som han är… och i dagens tidning kan vi på ett heluppslag se att hans kamera trollar! Gruvwaitartangon ser ut att vara från dagen innan, eller i alla fall ser scenbelysningen ut att vara borttrollad – och det var alltså magi från ljuset till mörkret! Eller tvärtom… den framåtlutande Sundqvist sade(?) “Var där ljus” och så var det! (se inlägg 11015 Flickan från gruvskuggan)

Men att jag ser helt nykter och tråkig ut på bilden – hur fick han till det? Hm, nå men det är en fin bild där minglande Kurt prydligt står och väntar på den tidigt bokade första dansen… och sen fick jag dansa hela natten lång så att svetten lackade!

Det gjorde även Mr & Mrs Snell först ut, och här ser vi betydelsen av ljus och blixt, för att inte tala om behovet av att ta av kavajen!

I övrigt är det inte så mycket att orda om artikeln, som verkar vara ett tråkigt beställningsjobb. (Ursäkta mig K-L)

Annat är det med den här!

Ett hemskt kalhygge… och Markku sitter i hytten och tänker(?) “Var där ljus!” och så var det!

Karisma kallas det.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Karisma

OCH BUDKAPET ÄR!!! http://www.youtube.com/watch?v=3YvR9a5RnAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *