Mona Sarri

… eller i alla fall kusin med Sari… ska spå väder! Lågtrycket kommer smygande… och västliga vindar spår en tidig vår… eller, syrrans skorstensrök trycktes ner mot marken åt norr, och Saga började tappa päls idag!

Trots – 34 grader kallt i natt… Och Markku som åkte och jobbade tidigt i morse hade problem att få ner kopplingen på den stela bilen, stackarn. Och nog känner även jag av kölden i mina uteförehavanden… hm, likt en hjärtpatient undviker jag visst stötande armrörelser?

Dags för trombyl kanske? Usch, nej, jag hatar piller, och är även less på allt vad sjukvård heter… Men det är ju ändå skönt att veta att det sällan är någon som klagar på akutsjukvården.

Sarri eller ej, alla är vi lika.

Men finurliga? http://sv.wikipedia.org/wiki/Enok_Sarri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *