Bond dricker kaffe

Mer än jag. Och senare än jag. För jag kan inte dricka kaffe efter 19.00, gör jag det, så får jag inte blund innan två. Men nu när vi är två, så blundar vi ändå… och han fick mig även att gå! Ja, och onsdag som det är, så ska finländare bada bastu också. Trevligt med kultur!

I ur och skur… det låter bra, och har ni tänkt på en sak? Traktorer, terrängbilar och även skogsmaskiner kan användas i krig… ja, det är ju bara färgen som är civil egentligen. Draganordningen ska passa att på bara några sekunder dra en haubits i stället… för att inte tala om Bygdegårdar, som kanske är uppförda i ett helt annat syfte egentligen än byn trodde?

Bodde, blidde, blä. Någon ligger i lä.

4 thoughts on “Bond dricker kaffe”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *