Men du vet väl att?

Feed back är bra. Oftast ges den också av någon som anser sig vara överordnad situationen. Eller sig själv.

“Mona, jag är alltid nummer två med dig. Du är för intelligent för mig.” Wow, tänkte jag – vilken komplimang! Hade jag varit singel så hade jag vart såld igen… men nu är jag inte det, och sen har jag även lärt mig att lyssna, inte bara känna… Madonna.

För ordet “för” säger väl allt? Man måste nämligen kunna älska varandras fel och brister, så även en intelligens som stör! 😉

http://www.youtube.com/watch?v=sI21Nfz6UWk

Men jag tackar! Positiv feed back är stärkande även för en “Madonna symbol”… som tidigare även fått höra “Du är mer ego än du tror”… och vad jag tror, är att det sagda kommer innifrån.

http://www.youtube.com/watch?v=mw0qpuAIYxw&playnext=1&list=PL82F183F0BAF38EDC&index=1

Intelligens det tål jag rakt upp i ansiktet, däremot inte destruktivt ego i ryggen.

Och själv nynnar jag Erkheikkivisan till den vita lilla talgoxliknande fågel som kommit tillbaka till mitt bord.

http://www.youtube.com/watch?v=9KgENX5e-Nc&feature=related

… ja, och nu ska de få mer skalade frön och nötter.

http://htoyryla.dyndns.org/music/erkh.mp3

Jaha… och varför kom Leif Petterssons kampvisa upp?! Han sjöng nämligen strejkvisan från Pajala alltid under middagarna i Medlefor(s)… http://www.klicktrack.com/mnw/releases/norrlatar/korpens-tid-1974-2004/7

5 thoughts on “Men du vet väl att?”

  1. Kul att du hörde av Dig, men du kunde ju ha skrivit ut Ditt namn så att vi vet vad artisten heter? Men visst finns det något gemensamt med Erkheikkiflickans blå ögon och Thåströms guldbruna? Kanske att han har rötter hit, och har blivit inspirerad av låten hemmifrån? Vem vet. God fortstättning till Dig med.

  2. Jaha, du har hittat min lilla inspelning av Erkheikkivisan. Bra om den duger åt nån. Eller nånting. Utan skal är den kanske men ändå helt oslipad. Hann bläddra lite i din blogg. Hyvää lopputalvea sinne Pajahlaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *