Kulturell helkväll

Ja, den som kommer till Pajala Smedjan Folkhets Hus i kväll kan börja kvällen kl 18.00 med Trettondagsrevyn för 150 kr. I pausen en timme senare finns förfriskningar att köpa, och sen fortsätter skrattandet (OBS! 95% svenska) nästan till 21.00 då dansen börjar. Finns säkert bord att boka också för en god middag så att ni orkar dansa hela natten lång!

Minns inte vilken orkester det var som spelade, men det var en snygg sångerska på planschen med riktigt kort kort röd kjol… och snygga ben. Hm, det är nog dags att börja styrketräna… kanske inte marklyft, men utfall utan vikter för att inte få mansben.

Men mest akut är att få en ny tjänstebil… för gårkvällens långtur med Jussi känns både i ländrygg och höft – nersuttet säte och stel kaross!

Över 25 tusen mil… med rumpor i olika vikter, och fjädrarna de svikter… men det är bara att kämpa på, och nu vet jag vad orkestern heter.

http://hotellsmedjan.se/event.asp

Google, den bästa spionen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *