Döden vitöga

Vitt, vitt, vitt… och dött, dött, dött… tänkte jag med livlös blick idag…

… när jag drog ett skidspår där ingen åker… annat än mamma… hm, men Vikingen var glad att få komma ut en sväng, likaså min gastumme. Men själv har jag nog gått och blivit lite överkänslig mot avgaser – bläää, nästan så jag kräktes här.

http://web.comhem.se/ewygaude/

Ja, döden tycker att alla ska ut och åka skidor för att förlänga sitt liv… samtidigt som liemannen varnar för döden på spåret… och jag funderar, jaha, har även den två sidor? Och det har den. Om du inte tränar och håller efter din kropp, så kan du få hjärtinfarkt. Om du tränar hårt när ditt blod är för tjockt eller ådrorna förkalkade, då kan du få en hjärtinfarkt av träningen… så därför uppmanar jag ingen att åka, men säger att det finns ett spår.

Det gäller att göra rätt saker på rätt tid, och försöka vara på rätt plats hela tiden. Eller bara leva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *