Salt Film

Det låter ju som mitt liv, med tanke på den salt jag fick spåra i mina ådror… http://sv.wikipedia.org/wiki/Salt_(film) nähä… joho… http://www.youtube.com/watch?v=FNkTFao5_UI&feature=related

Sen jag började med b-vitamin, så har jag sluppit det, och har nu slutat även med b. Detta sedan jag analyserat att 3:an pårverkade mina tarmar alldelens för effektivt, för det var då min vikt började gå från 63 till 73… och nu borde jag gå.

Men jag kan ändå inte låta bli att fundera på en knäpp grej. På jobbet har vi fått order om att stänga av datorerna när vi slutar passet, och det har jag gjort ett bra tag nu. Fast vad hjälper det när den ändå har gått i gång av sig själv under natten…

Så, om jag är ledig dagen därpå, så står också datorn på tills jag kommer tillbaka… även om jag så går på semester – och jag undrar hur det kan komma sig? Det enda svaret jag fick från experten var “dra ut kontakten” för den står i någon form av stand-by.

Kollegan min hade dock ett intressantare svar med tanke på filmen… “Det är någon som vill hålla koll på din dator”… Sorry, den är utrdagen! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *