Skuggorganisationer…

… låg som svarta skuggor på min näthinna när jag vaknade i morse – med mitt vanliga, alltid dåliga, morgonhumör… som beror på lågt socker enligt Markku, som ibland väljer att stiga upp före och servera mig frukosten redan dit 😉

Ja, nu är det 1 år sedan vi första gången möttes… funderade jag när Suomi Ykkönen pratade om Brandy… en kurs som även Stora Enso höll för sina springpojkar, eller entreprenörer som Rautios… och jag kan tänka mig, att det är tack vare den som vi är ihop idag?

Den går ut på att kunden alltid har rätt, d v s att det skogsägaren säger är rätt, och man ska vara trevlig mot den… men sen? Ändå göra som bolaget säger… För så var det. I de undertecknade kontraktshandlingarna stod klart och tydligt att det var en låg gallring som skulle göras, “Jo, jo” men ändå tog de “ylispuita”… när skuggan av min kropp försvann från skogen.

Sånt gör mig fly förbannad! Man ska inte säga JO om man inte menar det. Och det har även Markku smått börja lära sig? Snart avprogrammerad…

Sen funderar jag om Pajalaborna håller med mig? Har vi 2 kommunalråd på måndag morgon? En som vi finansierar öppet med skattetabellen, och en som vi finansierar dolt till 49%?

När jag vaknade var de 3 i trädet, lugna och fina på sina grenar, men sen kom en fjärde och skapade varnande oro med sina rörelser… och häxan tolkar “krigstillstånd”.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Krigstillst%C3%A5nd

Hur skulle Sveriges styre ändras? För det ÄR skillnad på ledning under fred och krig… http://www.riksdagen.se/webbnav/index.aspx?nid=20001&quicksearchquery=krigstillstånd

Och jag hoppas att statsministern håller isär SÄPO och MUST… http://sv.wikipedia.org/wiki/Sveriges_%C3%B6verbef%C3%A4lhavare

Man hamnar inte i krig. Man väljer krig.

2 thoughts on “Skuggorganisationer…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *