Dikt 10!

Oj, det blev en ofrivillig tupplur efter Ferdinand, och nu har jag lite brådis att byta om. Men, min plan måste förverkligas – och det innebär att jag måste komma till slutet innan Tomten kommer…

I SANDMURENS SPÅR

Rötägg – ställ dem mot en vägg!

Ja, dom har varit många. Som lyckats mig fånga. Knepiga och svåra. Men sköna för min skåra.

Nu vill jag dock ha mer. Någotn dom inte ser. – Livet vackert och rart, mitt vill bli underbart!

Nyduschad och fräsch. Men stängd blir min bräsch. Ensam men inte ensam. Själsligt dock lite ledsam.

Nå, jag vet vad jag vill. Ren trygghet känna till!

Min Viking min Saga. Vacker bössa att jaga. Grizzly med styrka. Välskött skog att dyrka. Rivig HD bli het med. Busa med liten ET. Svart kromad Scania, Det är min nya mania!

Jag lever på min dröm. Kan falla i god sömn. I hjärnan John Blund. Mitt hjärta känns sund. Rötäggen bortblåsta. In i hans sand inlåsta! Ja, döden den går förbi – och jag vår sova fri!!!

Annat är det med dom som sitter i fängelse. Hörde att man “antog” att många av dem hade ADHD, och att man skulle börja ge dem behandling… hm, och jag hoppas att de har tillgång till adekvat vård…

Ja, det här historikintyget blev årets julklapp, som “skitsnackarna” kan torka sig i röven med… till 83% bekostat av min arbetsgivare. Trots, att jag på min tid som löneförhandlare, väckte en fastställelseprocess mot dem – en tolkning av RALS-avtalets lokala bilaga – som till slut gav kollektivet 10% i totalt utfall. Det ni – och även det har stått mig dyrt! Inte bara den här 3 års historiken… https://www.avanza.se/aza/aktieroptioner/kurslistor/aktie.jsp?orderbookId=234368 … som får tala för penningens makt december 2008.

Men jag lever. Och får äta mammas goda julmat. Det är det inte alla som får… och just till Er önskar jag en extra GOD JUL!

Känns också tryggt, när jag fått höra att det finns fler som ser… att t ex invigningsjippot med Cliftons maskiner som inte kostar mer att traila till Tapuli än min traktor från Lappträsk(?) är ett sätt att trycka på, att påverka makthavarnas beslut, som ännu är kvar ta… för vem vågar säga “nej” när hela världen ser på? …och även PEAB fick gratisreklam på Nordnytt i flera minuter… bara vinna… men kan snabbt försvinna… som t ex från nordet just nu… https://www.nordnet.se/mux/web/marknaden/aktiehemsidan/index.html?identifier=LU0488722801NOKLUOBMA&marketplace=15

Nej, nu måste jag gå äta. (Jo, och ET:n är såld till Niemisel)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *