Ruttna tjänstemän och kvinnor…

Och jag börjar undra hur folk kan fungera så? Att de tillåter andra ha hållhake på sig, och går med på att göra fel… för att vad? Få högre lön? Behålla sitt jobb? Få bra pension? … alternativen är många, men jag kan hur som helst inte förstå det…

Först daterar man brev där man skriver att man inte har tid att göra en viss utredning, och några månader senare har man lagt sin namnteckning på en handling som är daterad FÖRE beskedet om att man inte hade tid… och det blir en handling som motparten heller inte har fått se i målet innan dom… för att slutigen ljugas rakt in i örat?

MYGEL!

Sverige år 2010 och jag blir mörkrädd… hm, är lantmätare tjänstemän? Jo, och verkligt skum organisation… http://sv.wikipedia.org/wiki/Lantm%C3%A4teriet … kvinnor vågar inte stå upp mot klanmännen?

Ganska förståeligt, för det är nog inte alla som klarar av en tvångsisolering…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *