Dikt 3

KATARINA CASANOVA

Betyg 10, 3, 3, och mer ska vi se, Irriteras och kriga – Att få honom niga!

Det börjar med te, och mer vill han se, Ditt berg att bestiga – Sen äga en piga!

Men där går han bet! Sade katta och sket… – Vem tusan vill viga prästen sånt svek!?

Onaneramera! Åååh, jaah – casa novah! 3, 6, 10, Orgas Mia tiga – Men dom bet?!

Hm, det var länge sen man behövde tänka så 😉 och idag funderar jag om det var Kexi som var orsaken till pådraget på myren? D v s att den funderande, avgående Niska inte skulle få filmen som en gravöl, utan i stället som en “Tapuli on the rocks”? En riktigt mörk och murrig wisky med lite Jäger i… Nå, det måste jag då säga – han var bra på grävmaskinsspakarna! Ödmjukt att erkänna att han tränat, för det är riktgit svårt det där, provade på stäppen utanför i Pristina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *