Dikt 1

Först tänkte jag svänga förbi författaren och hämta hem orginialet… ta några bilder och vara förbi Kjells reklambyrå… för att sälja Batongflickans Poesi som årets julklapp!

Men sen letade jag i stället fram kopian 081106, och tänker köra en fattigmans variant… så att inte litteratur också blir en förmån endast “för de lärda”- d v s att jag NU ger ut den här på bloggen – helt gratis! Så var så god – GOD JUL & GOTT NYTT ÅR alla mina bloggläsare!

Dikt 1. KVINNORS VREDE

Jag hatar allt och alla, och dig vill jag krossa, täcka dig med mossa, som en irriterande stubbe -Du din djävla gubbe!

Det var alltså den första dikten (av tretton) i samlingen, som Mikael Niemi ändå hade tolkat vara skriven av just en 83-årig gubbe… d v s om han inte hade vetat vem jag var. Nå, nästa dikt från min “modiga och färgstarka” samling (allt enligt Mikael) kommer att handla om testosteron.

Håll ut! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *