Sluta strid…

När gott blir 3… hm, men åt jag verkligen tre eller bara 1 1/2? Paltkoman kom dock i alla fall, och nu är jag ganska så däst. De hemgjorda kroppkakorna på Öland vinner dock med hästlängder, mmm… med ovispad grädde och sylt, och jag tror att det var någon som kom upp i 11!

Ja det är intressant det här med siffror… sex blev tolv och sen tre men bara en och halv…. ett skalv? Nej, ett hemskt valv… jag ser… http://www.sp.se/sv/index/resources/firetechnology/equipment/tps_brk/sidor/default.aspx

Men hur skulle det vara i verkligheten? Skulle någon idas börja forska i det? Miljökontoret i Pajala skulle nog bara skratta, och staten skulle säkert inte ha resurser… d v s OM det kom in ett tips om att någon under hösten smugit omkring och dumpat farligt avfall i Northlands alla provborrhål…

Fantasier, fantasier, kan vara verklighet i andra länder. Jag hoppas dock att Säpo har fått en kopia av deras kartor…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *