Intressant kurva

Dock inte 105

https://www.nordnet.se/mux/web/marknaden/aktiehemsidan/index.html?identifier=LU0488722801NOKLUOBMA&marketid=15

men visar att redan före 13 visste många om den för markanden positiva nyheten

http://bridge.redeye.se/aktiebloggen/northland-resources/northland-klart-gruvstart

som denne aktievetare skrev om på sin blogg kl 13.30, när de flesta andra också nåddes av nyheten?

Hm, men ungefär lika många vill köpa och sälja… och det får mig att fundera mer… ska jag inte tro på gruvan och snabbt sälja mina aktier för att slippa nyemissionen? … eller, ska jag tro på gruvan och snabbt köpa fler så jag sen får köpa ännu fler?

Hm, hm… nu är det dock lite värre läge för mig… vad gäller min kritiska sida… för det är inte bara Northlands framtid jag försvårar, utan även entreprenörernas som vunnit anbuden… i fall jag “krånglar”.

… men, samtidigt så är det ett bättre läge för mig också… för nu kan jag kanske sälja exklusiva tomter inte bara till gruvhöjdarna, utan också till företagsledarna! … om jag är “”medgörlig” med tanke på LIS-mötet som kommer att hållas på kommunkontoret på torsdag kl 18.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *