Här varde mysigare

Mmm, och riktigt gott och trevligt att äta julmat alá Catering Joel på gården i byn…

… där Kronprinsessparet har beskådat samma tavla som Ni här kan beskåda… och jag undrar – dansar de under lampan? Inte ett ord om deras besök… inte ett stolt fotografi… och det måste vara lojaliteten mot Säpo som spökar? Nå, men jag kunde “kännna värmen” från dem i alla fall… nästan som om siluetten i det gyllene snittet var Hennes… men icket, det är Satu.

Sen vad gäller “självmordsbombaren” i Sthlm, så undrar jag varför man är så tvärsäker? En kidnappning till motståndssidans teaterscen kan ju också vara en teori… och bandinspelningen någon annans… med tanke på us an hängare… eller tvärtom… när höjdarna var så “lugna”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *