Voi kauhea

Smör hemskt… på minunkieli… jooo, pittää puhua ja kirjoittaa ettei unohtu. Mie tai kieli? Se on kysymys.

Traktorissa on työntötanko, mutta en tiä onko se tryckstångi? Hauska on kuiten kuunella miten sitä pittää rasvata. Mutta vielä hauskempi on leikkiä miestä ja käyttää fettspruuttaa. Nippelit on mukavat vehkeet, ja seuraavaksi minun pittää kysyä miten net oikheen toimii?

Vapaamuurarit, niitä on myös suomessa, ja mitä netkin hommaa olis hauska tietää. Mutta ei kannatte repiä, silloin pistää käärme. Vaikka samalla pitäis vartioa ettei uusia rakenneta, niinkun Berliinissä – siellä on moni pistetty?

Mie pistäydyin siellä kerran, ja oli oikheen kuuma ilma ko mie kävelin paraadgaatalla portille asti. Haisi asfaltti, mutta myös grillivaunuista. Ja niinkun olen ennenkin kertonut, aistimet pittää olla matkassa, muuten sitä sulkee tuntheet…

Joo, on niin kauhea etten viitti edes kertoa… miten mie ajattelin ennenkun mie näin net lapset, valastetussa isokuvassa… kauho silmissä… vasta silloin minullekki tuli pikku itku kultahampaiten ja kaakelin jälkeen uunirauniosta… musikhiin.

Ei, nyt mie häyn ajatella omia tämän päivän probleemia… hormoonit tekkee minusta paksun? http://www.expressen.se/halsa/1.1893052/lura-hjarnan-och-bli-fri-fran-sotsuget Hm, pitikö siihenkin olla professori että ymmärtää miten se oikheen on ja mitä tehä… siis ajatella… vielä järkevämmin kun omat aivot…

Chackipeliä, chackipeliä, matti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *