Löjligt Sverige

Sen när har man börjat efterlysa tunna taniga våldtäktsmisstänkta män internationellt? Förstår att Julius valde England med tanke på världskrigen som har varit… och funderar om inte X5:s bestättning också for dit?

Nej, är man misstänkt förrädare för USA, eller för att ha avslöjat var Sveriges jodfabrik finns (?) så ska misstanken gälla det och inte annat. Raka rör, annars ruttnar demokratin uppifrån som en höbal med för lite plast.

Sen det här med de stora företagen som redan har “dömt” honom för olagligheter, utan att expertdomare har tittat på om hans läckor är gamla och orelenvanta för motståndarterroristerna eller inte. Skulle nästan våga gissa att de har så pass skickliga spioner att de redan visste allt…

Och då är frågan – vem vinner på mediauppbådet? Och varför har inte USAs s k sissisoldater förintat honom för länge sen? Det är ju bara att råka ut för en olycka, råka äta för mycket blodförtunnande i maten, eller få en luftbubbla vid en vanlig blodprovstagning – t ex för AIDS när han är misstänkt för våldtäkt?

Blåögda Sverige, det är frågan… men det är inte jag… för jag vet att t o m min egen Markku har kunskap att skära halsen av mig i närstrid… för att inte tala om gårdagens instruktörer som säkert inte ens behöver ett vapen.

Alltså, rättsväsendet måste våga vara korrekt även i politiska eller religiösa skandaler… och lita på landets riddare även i fredstid.

Kan det vara så enkelt som us an? http://sv.wikipedia.org/wiki/Julian_Assange

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *