Ond axel och bra bildmetafor

Så kan man kort sammanfatta dagens övningar… Aj! Axeln for ur led när jag helt utmattad tog i med mina sista krafter för att knuffa bort kollegan… ja, helt självförvållat i stridens hetta, men den värker kall ändå…

M a o, en lite annorlunda arbetsplatsträff kan man väl säga, med inslag av UGL också… hm, och så fick man se in i varandras själar! Djupa, riktigt gamla sår… efter så här många år… det hade jag inte förväntat mig se. Men det är bra att veta… “För varje människa bär på en historia”.

Och även ensamvargen är ett flockdjur sade jag… – ensam fångar den råttor, sen samlas den i flock för att fånga större byten… och fick t o m beröm för den bilden… men sen kom “mjukismagistern” och vände det mot oss – “Det är ni som väljer, vill ni äta råttor eller oxfilé?”

Mer enade och taggade än nånsin, så passa Er där ute! 😉

http://www.youtube.com/watch?v=floSGD8kG5g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *