Bond dekorerar…

Sarvens öga… jag memorerar… hm, det bådar gott! Jaha, och vad blev det för fel nu då? Kan inte se verktygsfältet… grrr… Hm, hm… då får jag väl passa på att ringa Önneholm så länge, med tanke på dagens förlikningsartikel i HB… för jag läser mellan raderna att han är segrare ändå? Tja, jag vet inte… han lät lite kluvet klurig… där han satt på Stockholmståget på väg till Arlanda… hm, hm… alla singelkvinnor – för Er kan jag ju berätta att Setra kommer att ha julfest på Pite Havsbad i helgen! Vad mer? Jo, att jaktlag kan ha A-licens på flera områden, som ligger långt i från varandra, bara dom är inom samma kommun. Men glömde fråga om det gäller även Pajala med sina 5 delområden? http://www.bd.lst.se/Jakt/default.aspx?propID=10000403 Det är mycket man inte vet… sade även Markku när maskinen dog ut.

(PS. Ni som är mina vänner på FB, kan exklusivt se bilderna jag tänkte pussla in med renen i bonds dekoration – kulor och karelska piroger(?) – typ julkul… eller långa bollar… men nu är jag förbannat sur på bloggen!!! DS)

PS.PS… eller PMS?? Klockan är nu 23.00 och One.com har inte ännu heller lyckats rätta till felet med min blogg… medan jag själv ser i systeminformationen att min C: övervakas… och snart känner jag mig väl som den där Vicky Leeks också? Nå, jag ska försöka lugna ner mig nu med DS.DS… och glädjas åt att Markku lyckats repa sitt levebröd ute i mörkret – typ kolen i generatorn som var slut. Punkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *