Stor och liten

Nu senast har jag plogat snö i nästan 2 timmar, typ rävat upp det efter väggar och skottat rent släpet. Skön motion även det, för jag blev både svettig och trött i benen… eller är träningsvärken i lår och rumpa från skidturen? Brukar ju vara värst efter 2 dygn. Ja, och jag känner faktiskt av det t o m mellan revbenen… men nu ska jag inte tjata om det.

Här ser vi Aareavaaras största julgran! Eller i alla fall enda flaggstång…

… för julgranen står till höger. Men, ganska maffigt, eller hur? Och vem kan ha köpt den om inte syrran! 😉 Väntar med spänning på att de ska tända sitt Las Vegas.

Men oj, vad är det som knackar i väggen? Oj, oj… måste gå se… Hm… det var pappa, som gått ut för att sätta bilen i värmare, och mamma som låst ut honom… av misstag, glömska eller begynnande julestress? Hjärnsläpp kan man väl kalla det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *