Tur och retur

… på mindre än 3 timmar – det är rekord i Allmänningsstämma! Ja, för 1 timme går i resa, 1 timme i lunch, och det innebär 1 timme i förhandlingar. Ordning och reda – en trevlig stämning på fredag!

Men… innan jag var där, var jag nära tvungen att dra min nya Saab i diket… typ att Bonds bomärke hade fått styra färden…

… när en tant och farbror tog hela mitt körfält i den dolda kurvan… hm, bromsa hade varit farligt för dem… så jag gjorde inte det… och det är beslut man får ta, vilket gick bra idag…

Oskyddade trafikanter, tänk efter och kliv åt sidan. De orden hade jag i mitt huvud när Antinrune högg mig i ryggen i lunchkön… flera gånger… kommenterandes att jag blivt tjock och bred… hm, hm, en gång hade väl räckt?

… tänkte jag… och började analysera med knuten näve… jaha, hans manlighet kanske tog illa vid sig när jag sade att Kulju borde låta sin fru och dotter sköta skogen så att det inte blir några misstag mellan röjning och gallring? Och sen insåg jag att det var mina skogshuggarmuskler som skrämde…

… för att med en lite mer kvinnlig touche inse att det var s k “psykisk misshandel” han försökte sig på… så att jag skulle bli liten och ledsen… efter att jag varit så stor och kaxig i mikrofonen? Stackars kvinnor som får leva med det.

5 thoughts on “Tur och retur”

  1. hm, ibland vet man inte hur folk tänker… men jag hörde av andra att “det är hans sätt”, att han säger såna kommentarer åt alla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *