Makt i olika medier

Jag har egen makt här, och andra har kontakter i media? Som ett brev på posten hade jag fått ett mejl… där en journalist ville att jag skulle kommentera ett tips tidningen hade fått om att jag drar egna gränser i skogen och att alla är så rädda för mig när jag är polis…

Hm, tror nog knappast att vuxna gubbar är rädda för mig, när pojkar som inte ens är torr bakom öronen vågar bryta vindrutetorkarna på polisbilen jag kör… Och gränser, de är viktiga även där…

Bond, en gammal gränsutsättare… honom har jag haft med mig i skogen… rutinerad… med meriter som vägen mellan Finland och Norge. Och där är det väl inget krig? http://www.karigasniemi.fi/1

Hm, hm… men kanske hans stöd skrämmer? Synd i så fall, att jag inte hade honom den 18 december 2008…

Kommentar? “Jag har skinn på näsan”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *