Likt en kulspruta

Hm, hur kommer det sig? Ibland total kreativitetstorka, för att som idag, kunna lösa alla världsproblem? Som Östersund t ex… tänk om det är en bajsoman i farten? En psykopat som gillar att följa folks diarréer i media, istället för att stå och titta på en eld han fjurrat? Nå, hur som helst, så är det ju bra att det uppmärksammas, till skillnad från när Pajala Polisstation och Tingsgatan längre ner drabbades av samma sak…

Och Kalle Anka, han har effekt ibland. Sitter och tittar på honom varje gång jag skriver blogg. Rött, blått, gult… orange… bara grönt och lila som saknas.

Artikeln “dagen innan” saknas… men här finns den än… http://www.118100.se/sok-foretag/skogsbruk%20pajala/sida/5

Skogsbruk i Pajala… mantalsägare – får inte glömma Allmänninsstämman i morgon!

Ni andra kan ju också läsa stämmohandlingarna http://www.pajala-allmanning.se/aktuellt.asp för att lära mer om skogsbruket – ja, om inte annat så i alla fall sid 4 i redovisningen för att se och jämföra om ni har fått bra eller dåliga nettopriser?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *