Rosenkammaren i TV

Ja, om inte ni har märkt det, så har jag sett det varje morgon på jobbet… att min sovrumstapet har blivit på tapeten igen! Tydligen jag med… för Markku har jagat mig med sin mobil för en bakgrundsbild… och så här vill han ha mig! Hm, ser ju nästan ut som Stockholms länspolismästare…

Nej, han gillar inte de bilder jag tar på mig själv… och vill ha något annat att visa bloggläsarna i Pello? 😉

Och jag ger igen… Här ser vi Markku spänna sig inför Jultomtens snabbvisit i Kihlangis gamla skola.

Maten var god, och även medelåldern var hög i den kombinerade gymnastik- matsalen.

Så pass hög att arrangörerna inte vågade släcka lysrören i taket för en juligare stämning?

Syrran blev dock hög på musten och underhöll oss glatt… och berättade sina mer eller mindre sanningsenliga historier… om både män och renar…

130 kg foder bar jag in innan jag åkte, och när jag kom kändes det som att jag hade dem med mig. Men den här gången får jag sova hemma… inga gubbsjuka doktorer eller dito som nu fått dubbelemission(?) som kommer innanför 75 cm bubblan och stör min frihet…

Hm, och hur kan det komma sig att jag tänker på en polis när jag ser Tomten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *