Nej, det tar emot

… men jag skriver ändå… hm, och idag var jag tvungen att vila en stund på jobbet också – helt slut på krafter!… efter det mer eller mindre akuta tandläkarebesöket… hm, hm… symtomen från i våras har kommit tillbaka, och en mindre operation är att vänta… suck, besvären är tydligen en lös benbit i käken som måste ut…

Ja, och även jag kan ha fel i mina analyser… tänkte jag under den hårda undersökningen i tandläkarstolen… när det kändes som att jag skulle svimma… när han tryckte till – oops, en reaktion över hela kraniet, precis över hjärnans “trötta ställe”, och jag trodde nästan att jag skulle få ett slaganfall… men så gick det över.

Där ser man… troligen en ny infektion som gör mig trött, och inte veckans affärer…

(och det var han som stod för dödskallen http://www.powerart.nu/ )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *