Ont i lederna

Och trött! Det tar på krafterna att vara vaken och tänka på nätterna… för att inte tala om att köra en gammal oljeluktande bil med nedstuttet säte… hm, om nu ngn hade trott att polisyrket är “flashigt”…

Kräk, kan känna lukten nu också… rå olja… hm, hm… min hjärna är känslig för trauman, eller är det jag som har ett känsligt luktsinne? Nå, ont i lederna har jag hur som helst, och önskar att jag vore smidig som en katt.

Det är skillnad på byar och byar, kulturen varierar, likaså brottsattityden hos de vuxna som sätter ribban för de unga… och jag undrar hur det kan bli så markant? Nämner inte namnet, men där finns mycket att göra i bil- och skoterkulturen.

Vapenkulturen, funderar ni förståss nu? Ja, och med all rätt. För inte heller jag har hört talas om att man i någon annan by skjuter skadedjur mellan husen. Nå, men nu var det i alla fall inte en fara som sist… när jag gick och inspekterade träden nedanför vid trekammarbrunnen.

Tillåtet bara i krig… http://sv.wikipedia.org/wiki/Strid_i_bebyggelse

Även om nu Aareavaara inte är planlagt http://www.tanum.se/vanstermenykommun/miljo/informationtips/olagenheteravfaglar.4.95a253104d3e4a27f8000305.html

så finns det “mjukare” sätt att bli av med kråkor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *