“Kvinnorna var värst”

Hm… tänk om han har rätt… det kanske var den osant intygande paddan, den i förhandlingen förlorande hjärtevännen som skickade ett försenat judas-SMS, eller den gamla politikern som inte vill förnya sig? Eller en salig blandning…

Som föregånede länk var, eller KS-protokollet från 2009-04-22, som skulle ge svar på den här…

… vilket den inte gjorde, och helst inte på punkten minskning av personal med 80-talet personer…

Skönt att ha lämnat det där bakom mig, för att luta mig tillbaka och lita på den nya revisorn, som förhoppningsvis har koll på lånade 30 + 3 gruvmiljoner, och motsvarande belopp i de 70 årsanställda (70 x 500 tkr = 35 milj)… personer som har fått gå, men inte har gett någon synlig besparing… allt enligt ekonomichefens skrivelse i mitt förra blogginlägg.

Trolla… kallas det, och själv undrar jag hur jag lyckades backa närmare 100 m långt, och dryga 7 ton tungt… Mamba… mellan murar som var lika tajt som i filmen till den sköna Guldgrävarsången?… hm, och det kanske var därför jag fick titeln bäste motorman bland 350 andra?

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *