Fin bild av Korpilombolo!

Kolla in den! Wow… http://www.nightfestival.se:80/

Bra program, och jag hoppas att föreläsarna inte behöver vara lika besvikna som Dr Karl. Det var tydligen bara 20 personer som kommit och lyssnat till hans information den 10e om forskning som säger att kost och motion är bättre än medicin. Men då sade jag att det var mycket, för när en kroppsspråksföreläsare från Luleå kom till Pajala, så var där bara 1.

Allt är relativt. Och jag hoppas innerligt för Korpilombolos status i omvärlden, att det kommer mycket folk till deras unika aktiviteter. Skola, arbetsplatser mfl borde ju kunna planera in något kulturtema som passar dem? I julbordstider… som är ett minne blott för oss poliser!

Den 11e december kl 10 kommer en shaman och föreläser om “Shamanism, runmagi och urfolk”. Mmm… tänk om man skulle äta lite prinskorv… för det är ju en korv i alla fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *