Affärer affärer

Och nu har jag äntligen tagit mig tid att lägga in annonsen, som ändå blev fel… för trumsetet är inte från -98… http://www.blocket.se/pajala/Nissan_Primera_SLX_och_Pearl_trumset_30799570.htm?ca=1_10&w=0

Nå, allt kan inte bli perfekt, men det känns i alla fall bra att ha lagt in den. Mindre bra känns det att vara oledig i helg…. Men, jag ska inte klaga – får jobba med en vältränad och trevlig kollega! Som min Markku ändå inte är svartsjuk på, skönt.

Och skidåkning, det borde även jag och alla andra börja med… hm, och i de tunga uppförsbackarna kan man ju prova sjunga för mer kraft? “Morsgrisar är vi allihopa, allihopa, allihopa…” Du med, och jag med.

Jo faktiskt, doktorn tyckte att jag borde börja motionera för att förebygga hjärtinfarkt… och han har rätt! Fettet går även i blodkärlen… och traktoraffärer, det borde jag nog sluta med… för jag är ingen affärsman. Det tär!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *