Öster berg…

… heyo… det är där jag bor… kom jag på… http://www.youtube.com/watch?v=9ybVH8NxgyE … när jag halvblundade i min kaffedrickarstol och lyssnade på P4. Vilken sång! Refrengen fick mig att gå ner i varv totalt… från redan låga värden, för att inte tala om morgontrött…

Trans? Men inte dans. Hm, ni som har små bebisar som inte vill slappna av och sova, prova att spela låten för dem… så får vi se om min forskning är rätt… d v s om de somnar? 😉

I övrigt kan jag ju analysera att inte heller chefer är en homogen grupp, utan där finns konkurrenter och s k up-comings… och från höften skulle jag nästan våga påstå att de är de bästa som står för plumparna i gårdagens artikel?

Precis, jag har inte “blå ögon”. Hm, hm… men det uttrycket stämmer inte för övrigt, och jag undrar vad man kunde säga i stället? “Godtrogen” eller “smalsynt” – eller varför inte “korkad”? Alla går bra, och det beror helt på vilket humör man är på, och vem det berör…

Och nu undrar jag hur det har gått för kommunens (skattebetalarnas) 30 miljoner? http://www.pajala.se/mun/pajala/www.nsf/e573c3da789e3f8bc1256c6a0038b87b/6e474cb5b03c4805c125742c0042264a/$FILE/ks090422.pdf … avslag eller inte, men något måste ha varit fel eftersom förre kommunchefen också valde att sluta?

Men vad nu!? Den försvann… och jag gräver i gruvan… GULD! och frihet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *