Värmen stiger uppåt

Och nu känner jag avsaknaden av den. Brrr… kallt i dubbel bemärkelse, för ute är det knastersnö och nere har golvvärmen lagt av. Detta har inneburit att jag har fått öka värmen här uppe på vinden. Hm, och borde nog tilläggsisolera taket också, funderade jag medan jag tittade ut på mina talgoxar.

Sen har jag funderat på en annan sak gällande traktorer. Många gånger betalar man mer för själva frontlastaren, än för traktorn? http://www.blocket.se/varmland/Valmet___604__86_Trima_lastare_1120_30396621.htm

Gammelfiaten har just en sån kraftig sak, medan den lite nyare har snäppet under. Hm, men den skulle orka lyfta mina höbalar lovade han, och stolen skulle gå snurra.

En fiat som faller fint i mina ögon ser ut just så här! (utan lyft då) http://www.maskinmarknaden.se/Search.aspx?adGUID=ae8a3318-d4c6-4eda-917e-da9862eabc8e

Är den manlig eller är den manlig? Kvinnlig?

Solen skiner på Finland… men själv får jag ha tänt än – och det nalkas Kaamos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *