Snäckan viskar när det blåser

Vindkraften skrämmer Shell? Hm, hörde igår att bensinjätten kommer att upphöra i hela Europa… och ingå i Q8 i 2 år? Hm, hm… hur går det då med konkurrensen, med tanke på OKQ8? Bensinpriset är nog snart uppe i 20 kr….

Monopol, det var länge sen jag spelade detta spel… och det enda jag minns är att jag gillade de blå gatorna med stjärnor på slutet, och så svarta förståss. Men idag funderar jag på helt andra saker.

Acc… eller acceleration från 0-100… i människovaknande. Medan jag halvlåg på kökssoffan och avnjöt mitt morgon kaffe, så hörde jag minst 3 ggr hur faderns vänliga röst försökte väcka dottern… helt tyst och hopplöst tänkte jag, och funderade på om måttet var rågat… – grrr, måste jag gå och dra av henne täcket? Men nej, plötsligt stod hon där duschad och klar! Redo att följa med brodern som tåligt väntar.

Tempoväxling kallas det, och den förmågan ska inte förringas.

… men här gäller det att hålla takten! http://www.blocket.se/hassleholm/Pearl_Target_trumset_30697611.htm?

Intresserad av en perfekt julklapp? Hennes vinröda Pearl Target CX200 kompletta set är till salu! … och nu ska jag gå öva…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *