Vem är det som behöver vård?

När jag skottat snö runt 4 bygnader (som isolering) kom jag in och tittade i lådan till vänster…. Hm… skulle en friskförklarad individ som är lite kaxig och leker häxa låsas in igen p g a skitsnack från en grupp alkoholiserade, vänsterprasslande och kvinnoförnedrande poliser… och jag undrar vem som stoppade det? Jultomten 2008 kanske!?!

Tack tomten, det är den bästa klapp jag någonsin fått! Och det var roligt att läsa Haparandabladet där Affe Andersson säger att Pajala ska bli bättre än Rovaniemi på Tomteland… Hm, hm…hoppas att turisterna tar flyget, så att flygplatsen i Hiirenkangas inte fortsätter att stå så tom och öde…

Nej, nu ska jag inte förstöra lördagkvällen med gamla minnen… det är dom inte värda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *