Nytt eller gammalt

Och oftast väljer jag gammalt. Men det gäller att kolla upp saker och ting… hm, en tant skvätte dricka i korpens läte… eller i stereon på min äldre Saab… http://www.saabsverige.com/se/sv/start#/buy-own/accessories/view-accessories/ … kortslutning som inte går att repa, och en ny kostar ca 7 000 kr, hm hm…

Då gör man klokt i att söka utrustning här… http://www.laga.se/resultat.aspx?delkod=7810&id=1087&bilkod=4024 … för där är den avkodad, vilket inte alla demontörer klarar av… och därmed är den obruklig p g a stöldsäkerheten – om man inte riskfyllt kodar om hela bilen…

Nå, originalgammalt blev också mycket billigare än nytt, och det lönar sig även om det blev merjobb också… måste nämligen åka ända ner till Kalix för att koda på den! För närmare lappen… och kan ju passa på att besöka IKEA och traktorfirman i Lappträsk samtidigt, så att jag jämnar ut transportkostnaden också…

Ca 50% ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *