Bil till salu

Inte den här… för den behöver jag… som igår när jag och Markku firade Allhelgona genom att hämta spån från sågen… Min King, som varit nära vår blivande regent…

… står här och håller det prydligt packade lasset i den stämningsfulla och tysta atmosfären… ja, med 4 spännband för 4 m3 – och kom ni också i håg att efterdra däckens skruvar eller muttrar i alla era fordon! Stora som små, för de kan lossna under färd och flyga in genom rutan på en medmänniska… och öka lufttrycket, påminde pappa innan vi for.

Noga skött är även den här bilen, som nu är till salu! Om ni blir intresserad kan ni ringa min mamma Eeva-Liisa på tfn 0978-55020.

Det är en Nissan Primera SLX som gått 23, och jag tror att priset också ligger där i kring. Men jag har inte tid att fråga mer, för nu ska vi ut och lasta av djurens nya bädd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *