Ofattbart!

Efter mitt sökande fick jag se en ännu bättre bild i mina ögon! Det är fyra personer… min pappa som plogat och sandat Bygdegårdsvägen, han står tight och håller om Prins Daniel! Och mamma som ställt i ordning lokalen, hon står stolt i givakt bredvid Kronprinsessan Victoria… som är otroligt vacker i svart!

Nu är det nog jag som är lite chockad… och har nog liksom lite frossa också… – är det verkligen sant… – har H.K.H Kronprinsessan Victoria besökt vår lilla Bygdegård här i Aareavaara!?

Jo, det är sant… jag har ju sett bildbevis nu med de människor jag litar mest på… och jag hoppas att PUAB kommer att skänka dessa bevis till vår fina lokal! En milstolpe i byns utveckling? På bredden och tvären…

Mycket tack vare samebyn http://www.pajalatv.se/ se Sevä – en mycket god talare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *