Ombytta roller…

… och märkliga kommentarer… “Du får inte skriva på din blogg att vi har träffat Kronprinsessan” och “Skriv ingenting om att jag har fått en present att Victoria”… hm, och själv är jag superstolt över dem!

Tänka sig… att lyriska Tomas same och mina smått chockade föräldrar (?) visste mer än polischeferna i morse om Kronprinsessans besök… d v s att hon skulle besöka Bygdegården i Aareavaara! http://www.bd.lst.se/default.aspx?propID=10014481

Vilken ära för byn, och vilken ära att H.K.H har gått på min skogsfastighet! Först såg hon Kostets välgallrade skog, sen passerade hon Niskas kalhygge med de gamla fornlämningarna, innan hon slutligen kom upp på det anrika skattberget – Aareavaara City!

Wow, och bussen stegrade sig likt en häst över gränsen mellan Kumpulas 2W och och Siikavaaras 2U… men mer kan jag inte skriva p g a sekretess… … en sekretess som Säpo tydligen lagt även på mor, far och Herr Sevä? – när de inte vill att jag ska berätta några detaljer…

Nå, hoppas att ALLA inblandade är lika nöjda med dagen… och nöjdast… det bör nog NSDs gamla kriminalreporter vara – för sitt fulländade fotografi!

Hm… men jag hittar det dock inte hur jag än söker på nätet… så jag ska försöka mig på att beskriva det: Victoria står nedböjd på knä och pratar med ett barn, samtidigt som Daniel står ståtligt bakom henne, och pricken över i… det är det gyllene snittet… där hon får en bukett gula rosor som matchar hennes blåa jacka perfekt – så håll utkik!

… och nöj Er med de här så länge… http://www.kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?articleid=5634391

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *