Längtar efter min mansfamn

Ja, jag känner mig nästan som en hund som väntar på husse! 😉

Skämt å sido, men jag hade faktiskt en groenendal som låg under trappan och väntade tills jag kom hem, innan hon började leva… och som valp sov hon under mina kläder. Mmm… och jag sniffar Markkus kudde – så nog är vi människor som djur i flocken… medan ledarskapet i ett jämställt förhållande växlar.

Hm, men vad trist det är när min kreativitet inte har något utstickande och kontroversiellt att skriva om… ohoj, och vad säger det om polishuset!?

http://www.trailerfan.com/movie/kopps/trailer

Har svårt att tro att säkerheten är så dålig att ngn annan har kunnat komma in och göra det.

2 thoughts on “Längtar efter min mansfamn”

  1. Kanske inte på… men hon bet sönder ganska många Peak-plagg under sin tonårsperiod… för att sen klara alla mentalprover galant, men matte var nog en för vek ledare… för sen blev hon en alldelens för bra vakthund – som satt t o m i armen på min dåvarande sambo…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *