Vilken besvikelse…

Här har man patrullerat grannkommunerna runt utan anmärkning, för att komma hem till Pajala och bli förvånad! Vad har hänt? Ungdomar som ger sig på polisbilen… hm, hm… analys, analys… de flesta hade skilda föräldrar… men den som var värst – hade faktiskt inte det… så vi kan inte skylla på det heller… men hm… vet alla föräldrar, skilda som oskilda, vad deras barn gör klockan 4 på nätterna?

Usch då, inte alls roligt att gå sova.

4 thoughts on “Vilken besvikelse…”

  1. …utifrån vad du skrev så tog jag för givet att ungdomarna var fulla. De hade ju knappast hoppat på polisbilen utan alkohol i kroppen….tror knappast att ungdomar dricker för att dämpa sin ångest.
    Ingenstans..skrev jag att”alkoholen är ett monster som hoppar på en människa..”.. Vet inte hur du får det till det?

  2. … men bakom alkoholen finns ju en själ som vill ha den? Eller menar du att alkoholen ett monster som hoppar på manniskorna utan deras vilja? Drycken är lugnande och ångestdämpande, så det säger väl en del om varför den är omtyckt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *