Älven är öppen

Ja, och den ser bredare och högre ut än tidigare… fastän det är lågvatten… och där ser man hur ögat kan luras av färg och vegetation.

En till jag saknar… och det är Leif Pettersson i Niskadebatten. Han var i alla fall den som tillsammans med Ögren kom med riktlinjerna till Arbetarekommunen i Pajala om hur jag skulle frysas ut när jag blev för bång(s)tyrig med min namnunderskrift…

Historien upprepar sig, och nu är det Niskas kryss som spökar. Rent teoretiskt borde han ju bli vald till Landstingråd, i och med att han tydligen hade fler kryss än de nuvarande råden tillsammans!

Men som sagt, politik är inte så enkelt, det är taktik… att få röster, och sen skita i dem. Tyvärr inget rättsväsendet kan göra något åt… för i dessa frågor är det folket enligt grundlagen som ger sin dom vart 4:e år.

Så nej Niska, kämpa inte ihjäl Dig… det är bara att vänta och se. Hörde faktiskt en fågel viska om de 30 miljoner som jag sett redan för ett par år sen… vilket jag plikttroget redovisat för innan jag sade bort mitt finaste förtroendeuppdrag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *