Jag lyckades!

Ringde Markku och han sade att han hade tänkt på mig HELA kvällen! Sen att han inte “kände” något i håret är ju en annan sak… och glad blev han också att jag hittat låten på Youtube, för han hade inte själv gjort det. Hm, men jag tror nog att min kristet religiösa partner blev lite chockad när hon såg ut som en häxa! 😉

Nej, nu kan jag inte tänka på kärlek, eller missade älgjaktstunder (blev bjuden tjejjakt!) för jag måste gå basta.

Hm, och i bastun funderade jag att även häxan kan ha två ansikten… – kolla in attityden! http://www.youtube.com/watch?v=M3T_xeoGES8 … yes, om jag hade varit ledig så hade jag klätt ut mig till Joan Jett på Halloween partyt.

Oj, oj… det var länge sen jag drog en riktig transdans på discogolvet… hm, hm… blivit gammal och stadgad?

Ett lyckande det också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *