Ugglan gör v-tecken

Ja, nu är häxan igång igen… host, host… det smakade cig och wisky om den här…

Pappa hade eldat min hög när jag kom hem, och sen ringde renkungen… hm, enligt honom betyder inte en vit ren döden, som jag hört på annat håll… funderade jag när jag passerat Autio, innan jag såg kommunens finaste fönster precis innan kyrkogården, ett s k amerikafönster – värt varenda krona!

Tre kronor utan guld fanns på Elites svarta pelare, vilken skam… men guld är inte allt som glimmar!

Nej, ingen hit att koka kaffe på det här precis… men nu var kommunen i alla fall förbi och förvarnade om att vattnet blir avstängt, så vi poliser kunde undvika en ny epedemi av magsjuka och andra infektioner…

Infekterat från och till, var det i Matarengi idag, där vi samlades för mjuka frågor… men, det var nog bra ändå… för kunskap om varandra är aldrig fel, och ibland blir det också tvärtom än det var tänkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *