Stora snöflingor

Nästan som Lovikkavantar som dalade ner från himlen precis när jag var klar med mina bondeförehavanden – ja se det snöar, ja se det snöar, det var väl roligt hurra?

Det går inte att göra på så många andra sätt med jordbrukaren, än att få vattnet att rinna lättaste naturligaste väg…

… när man bor vid en bergssida… och inte har grävmaskin… hm, men riktigt bra när jag tar fram spaden och gör “ett litet dike” så att takdroppet lämnar högerknuten mot hjulen, och inte under under ladan… Ja, sen är det bara att repa en takstol och golvet lite, så har jag både hall minigarage!

“Men hej matte, har du tid med mig också?” ser Saga ut att fundera…

… lite skeptisk mot kameran – “när det är foder jag vill ha!” 😉 Hm, och jag ser att jag har en majbrasa också kvar att elda till höger i bild. Men nu tar jag helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *