Oooh så vackert!

Ylläs vit som snö när solen skiner, och jag har varit duktig. Slagit ner nya stolpar inför vintern, och ytan har faktiskt börjat frysa lite, så jag är ute i sista stund… och nu blir det traktorn likaså.

Syrrans man & co lägger nytt plåttak i bakgrunden, och där går det undan, säkert klart i morgon? Också i sista stund…

… men det är ingen fara när man får hjälp. Här ser vi far påbörja planeringen medan jag rensade ladans halldel, så att vi i morgon kan börja bära in jordbruksredskapen… också i sista stund…… var även dagens ljus när jag var klar med mitt, och kunde ta över spakarna… hm, och det var första gången jag gjorde vinklar och vrån för vattenavrinning i mörker… hm, hm… ca 14 m till grannen… inte heller avstånd var lätt att se när det är bäcksvart!

Nå, det blir spännande att vakna i morgon och se resultatet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *