En lycklig kvinna

Är en lydig kvinna? Tankarna var många på väg hemmåt från ett regnigt Tornedalen… och det här var ingen hit… http://sv.wikipedia.org/wiki/MP5 … men innan Muoniodalen klarnade det! Aros Livs

Ja, man känner sig som en solstråle inombords, fastän man är koncentrerad och ansvarsfull i sina allvarliga funderingar…

… när man har en man som vet hur en kvinna ska skötas! Flitig och bra på kropssarbete… med en tempoväxling som heter duga… de tunga verktygen släpps för handen och maten står klar på bordet, med disken diskad, när jag kommer in från mörkret … mmm, och laxen smakar utsökt även idag – kiitos Markku!

Stock 13 är tillbakalagd med en 6 tons domkraft, baken är lyft och takets svankrygg har blivit rakare, men helt perfekt blir det först när vi spänner in en vägg analyserar jag idag… och så lite markarbeten med traktorn som “han har beställt” av MIG – Kul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *