Yamaha, min kreativitet är slut!

Ja, jag har tagit mig ut… och kan konstatera att den här är bra att ha!

Där ryms både sågen och dess dunkar, yxa, timmersax och även winschsaxen. Älskar att såga med motorsåg, även om jag inte är särskilt bra på det än heller… men den är så himla lätt, ettrig och smidig- att jag bara säger aaaah!

Så mycket annat har jag inte att säga, men kan ju skriva att jag har svaga handleder… hm, vindfällda stockar som inte har hunnit torka är tunga att lyfta… just för handlederna – inte annars! Musklerna finns där nämligen i överflöd… fyllda med många röda blodkroppar vars järn ger extra mycket syre till arbete… hm, hm… och det kanske är därför syrran har fått operera sin led? Trist.

Nej, nu måste jag ut igen innan det blir mörkt. Skriva för skrivandets skull är inte heller så kul. Varken för mig eller för den som läser. Och för att göra det ÄNNU tråkigare, så kan jag ju berätta att jag måste städa när jag kommit in… USCH!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *